Едно от най-трудните неща в съвременните отношения за жената е,

...
 
Едно от най-трудните неща в съвременните отношения за жената е,
Коментари Харесай

Дали твоята любов си мисли още за теб? Виж знаците, които го издават

 

Едно от най-трудните неща в актуалните връзки за дамата е, когато не знае дали мъжът, който харесва изпитва същото към нея. Любовта през днешния ден не е като онази в предишното. Да признаеш възприятията си към някой е същинско предизвикателство. Но още по-трудно е да стоиш в незнание и да чакаш. Особено за дамите. Съмненията и очакванията от време на време може да се окажат прекомерно изтощителни за тях. А когато и последната вяра угасне, те са способни на неща, които не биха предположили, че в миналото ще имат смелостта да създадат. Склонни са да се откажат от всичко, даже и от любовта, която по този начин или другояче може би няма да получат. Тайната на щастието е да останеш положителен, все пак. И да, може би любовта е най-голямата мощ, най-хубавото възприятие, което бихте могли да изпитате, само че несподелената обич е способна да убие и последната вяра, която дамата таи в себе си.

 

Ако непрекъснато се тормозиш, дали той към момента има усеща и си мисли за теб, виж знаците, които ще ти оказват помощ да схванеш.

 

Усещаш го

Жената усеща всичко. Много преди да сте ѝ признали истината, тя към този момент я знае. Както, когато среща някой за първи път и още след първия диалог схваща, дали желае този човек да бъде в живота ѝ. Ако той те харесва също, непрекъснато ще си търсите погледите и ще се засичате на всички места. Последното го приемете като знак от Съдбата. Необяснима мощ, която постоянно работи вярно.

Той се появява в сънищата ти

В положение на покой не се упражнява никаква сила, която да блокира психическите излъчвания. Това е и една от аргументите, заради която хората, които сънуваме са толкоз ярки. Когато сънуваш мъжът, който харесваш, това е явен знак, че той си мисли за теб. Има и още едно изказване, обвързвано с тези странни събития, когато заспим. Ако той ти се явява на сън, това е евентуално, тъй като му липсваш. Сънищата са необяснима мощ, която може да даде отговор на доста от нашите подозрения.

Усещаш напрежение, когато сте дружно

Когато сте близо един до различен, започваш да изпитваш напрежение, само че прелестно. Стомахът ти се свива, става ти много по-топло. Може даже да започнеш да изпускаш неща, да вземем за пример книга или питието, което държиш, когато той се приближи към теб. Контролирай страстите си, тъй като ще се издадеш първа за възприятията си. Когато това се случи и си прекомерно разсеяна и не може да се овладяваш, е сигурен знак, че някой се пробва да те доближи на подсъзнателно равнище.

Той се появява, когато си мислиш за него

Когато си мислиш за този, който харесваш, той постоянно се появява ненадейно. Това е знак за мощна психическа връзка, която не може да се реализира без силата на любовта и нейната сила. Това е като да мислиш за обичаната си ария и тъкмо в този миг да я чуеш по музикалния канал или радиото. Странно, само че и доста правилно.

Езикът на тялото го издава

Нашите тела имат естествени реакции към хората, които намираме за привлекателни. Според изследване, зениците на човек се уголемяват за всеки, който подсъзнателно ни притегля. Това е силата, която нашето подсъзнание има над телата ни. Според друго изследване, когато някой ни харесва, до момента в който беседваме с него, той неведнъж се усмихва и поглежда надолу. Бъди деликатна и в случай че забележиш да прави някои от тези неща, когато е с теб, безспорно има усеща.

Усещаш по какъв начин някой те допира, когато си сама

Не става дума за призраци, а за мощна психическа сила. Когато някой си мисли за вас, това може да провокира мощни енергийни трептения във въздуха, които се популяризират и по тази причина имаш възприятието, че някой те гали, само че в действителност си сама. И не, не си луда. Просто индивидът, за който си мислиш, също си мисли за теб.

Усещаш изблик на сила

Когато ненадейно усетиш ентусиазъм на сила и мотивация да свършиш работата, с която си се захванала, това означа, че някой мисли за теб и ти желае най-хубавото. Ако това се случи, не прахосвай силата си на вятъра. Бъди уверена и самоуверено върви напред. Възползвай се от силата, която усещаш, с цел да осъществиш всичките си цели и задания.

Вижте още ⤵️

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР